KÅLLTORP – ÄTTEHÖGSGATAN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Helen Bergendahl

Telefon: 031-707 71 56

Mobil:

Maila Helen

Kålltorp – Ättehögsgatan

Nya bostadsrättslägenheter i Kålltorp

En kort promenad från Munkebäckstorget och på cykelavstånd in till Göteborgs city ligger Ättehögsgatan. Här finns närheten till lugnet med naturområden som Delsjön och Härlanda tjärn. Samtidigt bjuder området in till handel och service vid Munkebäckstorget och Affärscentrumet Torpavallen som har både stormarknad och träningscenter. Goda förbindelser till Göteborgs centrum erbjuds också med spårvagnshållplatsen Ättehögsgatan precis i närheten där 1:ans och 5:ans spårvagnslinje går, samt nära till Munkebäckstorget med både buss och spårvagn. Ett område som erbjuder allt för det enkla vardagslivet.

På Ättehögsgatan i Kålltorp, kommer vi bygga ca 79 bostadsrättslägenheter uppdelade i olika flerbostadshus. Bostäderna kommer att byggas i olika storlekar.

Planerad säljstart våren 2020 och inflyttning från 2021.

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats.

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Kålltorp – Ättehögsgatan:

Projektering
FAKTA / Kålltorp – Ättehögsgatan
  • Antal bostäder 79 st
  • Hustyp Flerbostadshus, Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Inflyttning från Preliminärt från 2021
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×