LÄNSMANSGÅRDEN – BRF FJÄDERMOLN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Mikael BarDavid

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Mikael

Länsmansgården – Brf Fjädermoln

Nya bostadsrätter i Länsmansgården

 

Mittemellan hav och stad

I Länsmansgården råder perfekt harmoni mellan natur och stad. På behändigt gångavstånd ligger friluftsområdet Svarte mosse, där du kan njuta av både sjö, skog och flera motionsslingor. Samtidigt finns här smidiga kommunikationer, det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Här ska nu sju nya lägenhetshus byggas, lika nära Göteborgs innerstad som Hisingens västra kustlinje. Och ännu närmare har du till det vidsträckta naturområdet Svarte mosse där det finns oändliga möjligheter till motion och rekreation. Lite längre bort ligger den avslappnade Hisingsparken som erbjuder både promenadslingor och omtyckt 4H-gård. Samtidigt kan du ta dig in till centrala Göteborg på mindre än en halvtimma med smidiga kollektivförbindelser.

Vid Länsmanstorget, bara ett par minuter från lägenheterna på Fjädermolnsgatan, finns livsmedelsbutik, vårdcentral och annan service. I området finns också förskolor och skolor och vid Svarte mosses södra del hittar du oftast massor av pojkar och flickor i full fart på fotbollsplanerna eller tennisbanorna.

140 nya hem. Vilket blir ditt?

Med en imponerande bergvägg i ryggen åt ena hållet och en lummigt grön innergård åt det andra, ska ditt nya hem växa fram. Här kommer 140 nya bostadsrättslägenheter i storlekarna 1–5 rum och kök att välkomna sina ägare hem. Lägenheterna är fördelade på 7 huskroppar med 15–31 lägenheter i varje huskropp. Oavsett vilken lägenhet du väljer, kommer den att vara tyst och lugn och mellan 34 och 116 kvm stor.

När du väl bott in dig tippar vi på att din favoritsysselsättning kommer att vara att komma hem och sträcka ut dig i din mjukaste möbel på balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Det är där släkten mumsar oliver och nötter innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, och eftersom de är rejält tilltagna blir de som ett extra rum.

 

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Länsmansgården – Brf Fjädermoln:

Projektering
FAKTA / Länsmansgården – Brf Fjädermoln
  • Antal bostäder 140 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Inflyttning från Preliminärt från 2021
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×