GÅRDSTEN – SAFFRANSGATAN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Mikael BarDavid

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Mikael

Gårdsten – Saffransgatan

Nya bostadsrätter i Gårdsten

På Saffransgatan bor du nära naturen med motionsspår runt husknuten. Du har även nära till färdig infrastruktur i form av kommunikationer, förskolor, skolor och annan service. Matvarubutiker hittar du i Gårdsten Centrum, endast cirka 5-7 min gångväg från bostäderna. Området på Saffransgatan har god kollektivtrafik och med Buss 173 tar du dig snabbt in till stan.

34 bostadsrättslägenheter

På Saffransgatan i Gårdsten kommer vi att bygga lägenheter i bostadsrättsform. Brf Krokus består av 1-4 rum och kök och har en genomtänkt planlösning med balkong eller uteplats. Samtliga lägenheter har goda förvaringsmöjligheter och hiss finns i husen. Köken är utrustade med  induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Det är klinkergolv i hall och båda badrummen. På övriga golv i husen läggs 3-stavs parkett i ek. Det är kakel över köksbänken och på väggarna i badrummen.

Planerad säljstart 2020 och inflyttning från 2020.

Natur och aktivitet

I Gårdsten har du naturen inpå knuten med Göteborgs kanske vackraste motionsslinga utanför dörren. Här finns promenadstigar, utsiktsplatser, picknickgläntor och ett rikt djurliv. I närheten ligger också Vättlefjälls naturreservat som är ett av de största naturområdena i Göteborg. Här kan du paddla kanot eller fiska i de många sjöarna, vandra längs Bohusleden och Vättlefjällsleden samt njuta av det vackra, kuperade landskapet.

Nära till service

Gårdstens Centrum ligger ca 1 km bort och här finns det bland annat matbutiker, hårfrisör och café. Lite längre bort finns Angereds centrum med flera affärer, närsjukhus, kulturhus, simhall, ishall med mera, dit tar du dig antingen med en snabb cykeltur på ca 10 min, alternativt kollektivt med busslinje som stannar alldeles utanför områdesgränsen.

 

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats.

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Gårdsten – Saffransgatan:

Projektering
FAKTA / Gårdsten – Saffransgatan
  • Antal bostäder 34 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Inflyttning från 2020
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×