GÅRDSTEN – SAFFRANSGATAN RADHUS / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Mikael BarDavid

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Mikael

Gårdsten – Saffransgatan radhus

Radhus i natursköna Gårdsten

På Saffransgatan bor du nära naturen med motionsspår runt husknuten. Du har även nära till färdig infrastruktur i form av kommunikationer, förskolor, skolor och annan service. Matvarubutiker hittar du i Gårdsten Centrum, endast cirka 5-7 min gångväg från bostäderna. Området på Saffransgatan har god kollektivtrafik och med Buss 173 tar du dig snabbt in till stan.

Här skapar vi en unik möjlighet för dig som vill bo i lägenhet men samtidigt få känslan av att ha ett eget hus, stor som liten, singel eller par spelar ingen roll; våra bostäder passar de flesta. Här bygger vi radhus i bostadsrättsform i storlekarna 2-4 rum och kök. Brf Saffransbyn består av 4 gårdar och parkering finns för en bil per lägenhet. Samtliga lägenheter har en privat uteplats, och även del i en stor gemensam utemiljö i en välbyggd förening. För små som stora sammankomster erbjuder vi en gemensamhetslokal som enkelt kan byggas om till en övernattningslägenhet för era långväga gäster. Det blir ett område att trivas i, där du kan njuta av naturen, koppla av i din egen trädgård och umgås med grannarna på gården.

38 radhus i olika storlekar

Radhusen består av 2-4 rum och kök i ett respektive två plan. 2 rum och kök i storleken 59 kvm, 3 rum och kök i storleken 70 kvm, respektive 4 rum och kök på 103 kvm med två plan. Husen är välplanerade med bra umgängesytor. Köken är placerade mot gatan med fönster för utblickar och vädring, medan vardagsrummet är placerat mer ostört mot din uteplats. Takhöjden på 2,5 meter tillsammans med den öppna planlösningen gör att bostaden känns ljus och rymlig.

I bostäderna som har 4 rum och kök så finns det tre sovrum på övre plan, varav ett kan göras om till allrum om så önskas. Detta tillsammans med badrum och klädkammare gör att andra våning fyller en stor funktion för familjen. I bostäderna som har 2-3 rum och kök så bor du i en enplanslägenhet där entrén öppnar sig välkomnande och ljust mot köket. Huvudsovrummen har egna garderober för klädförvaring och är liksom vardagsrummet placerat mot din privata uteplats.

Radhusens inredning är noga utvald av oss. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Det är klinkergolv i hall och badrum. På övriga golv i husen läggs 3-stavs parkett i ek. Det är kakel över köksbänken och på väggarna i badrummen.

Planerad säljstart 2020 och inflyttning från 2020/2021.

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats.

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Natur och aktivitet

Du har naturen inpå knuten med Göteborgs kanske vackraste motionsslinga utanför dörren. Här finns promenadstigar, utsiktsplatser, picknickgläntor och ett rikt djurliv. I närheten ligger också Vättlefjälls naturreservat som är ett av de största naturområdena i Göteborg. Här kan du paddla kanot eller fiska i de många sjöarna, vandra längs Bohusleden och Vättlefjällsleden samt njuta av det vackra, kuperade landskapet.

Nära till service

Gårdstens Centrum ligger ca 1 km bort och här finns det bland annat matbutiker, hårfrisör och café. Lite längre bort finns Angereds centrum med flera affärer, närsjukhus, kulturhus, simhall, ishall med mera, dit tar du dig antingen med en snabb cykeltur på ca 10 min, alternativt kollektivt med busslinje som stannar alldeles utanför områdesgränsen.

Projektstatus för Gårdsten – Saffransgatan radhus:

Projektering
FAKTA / Gårdsten – Saffransgatan radhus
  • Antal bostäder 38 st
  • Hustyp Radhus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Inflyttning från från 2020 - 2021
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×