HISINGEN – FRIHAMNEN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Hisingen – Frihamnen

En helt ny stadsdel på vattnet, mitt i centrum

I Frihamnen bor du mitt emellan Hisingen och fastlandet – i en helt ny stadsdel, som växer fram i Göta Älv. Här planerar vi nya bostadsrätter. Projektet är i ett tidigt skede och du kan läsa mer om projektet på göteborgs.se.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Parker och vatten

Frihamnen blir en tät blandstad i Göteborgs centrum med bostäder, arbetsplatser, handel, kultur, restauranger och caféer. Här ska finnas småbåtshamn och en ny stadspark med badplats; Jubileumsparken. Utöver denna föreslås ett antal bostadsnära parker för att öka närheten till grönska för dem som bor och arbetar i här.

Byggs i etapper

Området kommer att bebyggas i etapper och i den första etappen kring den mellersta hamnbassängen planerar vi cirka 200 bostadsrätter.

Bild: Stadsbyggnadskontoret Göteborgs Stad 

Projektstatus för Hisingen – Frihamnen:

Detaljplaneprocessen
FAKTA / Hisingen – Frihamnen
  • Antal bostäder 200 st
  • Hustyp Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×