BERGSJÖN – BRF BERGSJÖBYN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Bergsjön – Brf Bergsjöbyn

Nya bostadsrätter i Bergsjön

Med naturen alldeles runt husknuten och på behagligt promenadavstånd till Bergsjöns nya kulturhus kommer ett nytt bostadsområde att växa fram. De nya bostäderna vid Tellusgatan och Merkuriusgatan kommer att bestå både av bostadsrätter och hyresrätter. Totalt kommer det att byggas cirka 400 nya bostäder i området.

Här vid Tellusgatan och Merkuriusgatan kommer vi att bygga 64 lägenheter med bostadsrätt, Brf Bergsjöbyn. Våra nya bostadsrätter kommer att fördelas mellan flera mindre flerbostadshus med cirka 8-12 lägenher i varje hus. Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 2-4 rum och kök. Husens arkitektur och storlek tillför en modern och trevlig känsla i ett befintligt kvarter. Och den gemensamma gården kommer vara en trevlig plats för att umgås med vänner och familj.

Planerad säljstart 2020 och inflyttning från 2020/2021.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Bergsjön – Brf Bergsjöbyn:

Projektering
FAKTA / Bergsjön – Brf Bergsjöbyn
  • Antal bostäder 64 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×