Säljare

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba som säljare av nyproducerade bostäder i Göteborg? Är du intresserad av bostads- och samhällsutveckling? Då kanske du är den säljare vi söker. Vi är ett kommunalt byggbolag och har byggt småhus och bostadsrätter sedan 1933. På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. Vi bygger i hela Göteborg men fokuserar på stadsdelar som domineras av hyresrätter, eftersom vi vet att blandade upplåtelseformer är en viktig pusselbit för hela områdets utveckling. Vårt långsiktiga mål är att bygga så att fler har råd att äga sin egen bostad. Det bidrar till en mer hållbar utveckling i dessa stadsdelar och i förlängningen ett bättre samhälle.

Vår byggtakt har skalats upp kraftigt sista året och är fortsatt expansiv. Det innebär nya arbetssätt och att olika utvecklingsprocesser är i gång hos oss – något vi ser som ett kontinuerligt lagarbete. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta i förändring och att du ser en möjlighet i att få vara med att bidra där inte alla strukturer är på plats.

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag sträcker sig från arbete i projektens tidiga skeden med att vara med och ta fram marknadsanalys, göra säljprognoser och sätta försäljningsmål, till dialog med kund under hela säljprocessen från start till inflyttning. Du har dialog med kunder i tidigt intresseskede, vid utställningar, visningar, avtalstecknande, avtalsskrivning och fram till kunden flyttar in i sin nya bostad. Du är kundernas främsta kontaktperson och svarar på frågor som har med bostadsaffären att göra, t ex ekonomiska spörsmål, vissa tillvalsfrågor, viss juridik eller hjälp med bankkontakt.

I ditt arbete har du ett nära samarbete med projektavdelningen, som arbetar med utformning och byggnation av bostäderna, samt inredningskoordinator och givetvis marknadsavdelningen kring marknadsföring för de bostäder du säljer.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av strukturerat försäljningsarbete, helst av bostäder, fastigheter eller relaterade tjänster. Du är van vid att möta många olika sorters kunder, sätta dig in i och förklara avtal, är serviceminded, noggrann och affärsdrivande. Arbetet kräver mycket god administrativ förmåga och vana av att arbeta i systemstöd och genom digitala verktyg, så som CRM-system och Office-paketet samt verktyg för digitala visningar. Erfarenhet av arbete i, eller bakgrund från mångkulturell miljö är starkt meriterande. Du behöver ha körkort då du kommer att vara ute och träffa kunder i samband med visningar m.m. Arbete vissa kvällar och helger förekommer.

Det är familjär stämning på Egnahemsbolaget och för att trivas bör du vara en öppen och social person, ha viljan att samarbeta och vara öppen för dialog. Du behöver vara tydlig och proaktiv.

Vad du får

Som säljare hos Egnahemsbolaget får du vara med och bidra för att göra Göteborg till en bättre, tätare och mindre segregerad stad. Våra värderingar tillit, lagarbete, kundfokus och affärsmässighet är ledstjärnor i vårt arbete och präglar vår företagskultur. Du samarbetar med andra kommunala bolag och förvaltningarna och får på så sätt ett stort nätverk. Du jobbar hårt och självständigt men ingår i ett team som backar upp varandra. Du ingår i marknads- och försäljningsavdelningen som består av elva personer.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Egnahemsbolaget med Jerrie. Du söker tjänsten med bifogat CV och gärna ett personligt brev  via jerrie.se. Välkommen med din ansökan senast den 23 maj. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman, tel. 0735-405262.