Projektledare

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en projektledare som drivs av samhällsutveckling. Vårt uppdrag är att bygga i hela Göteborg och vi fokuserar på områden som domineras av hyresrätter för att vi vet att de stadsdelarna utvecklas positivt när det blir en större andel bostadsrätter och småhus. Att bidra till ett mer integrerat Göteborg gör vårt arbete meningsfullt!

Som projektledare på Egnahemsbolaget driver du projekt från detaljplanens samrådsskede till färdigställt projekt. Projekten driver du självständigt men du har ett tätt samarbete med projektledarkollegor som stöttar varandra i arbetet.  Du leder kollegor (bland annat säljare, marknadsförare och bostadsrättsekonom) i dina interna projektgrupper. Till din hjälp har du också externt upphandlade entreprenörer och konsulter.

Du arbetar enligt kommunens gemensamma byggprocess och med upphandling enligt LOU.

Vi söker dig som är högskoleingenjör, byggnadsingenjör eller har motsvarande utbildning. Du har jobbat med projektledning en del av ditt yrkesliv och har ett intresse för och erfarenhet av byggteknik, byggprocessen och stadsutveckling.

Som person är du ansvarstagande och självgående samt trygg i att ta beslut. Du har social kompetens och är en kompetent kravställare. Din förmåga att samordna olika parter blir många gånger avgörande för projektets framgång. Du arbetar strukturerat och är en tydlig ledare som är affärsmässig, mål- och resultatorienterad.

Välkommen att söka tjänsten som projektledare hos oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie. Du skickar in din ansökan via deras sida här.  Sista ansökningsdag är söndag 16 augusti. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult  Martin Dahlberg 0763-170741.

Spontansökan