Smörblomman Ext3
Smörblomman Ext 1
Smörblomman Ext3
Smorblomman vard
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 6
Smörblomman Ext4
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 1
Smorblomman bad
Smorblomman kok
Smorblomman sov

2 rum & kök, 62 m², lgh 6-1004, Smörblomman

I Björkekärr bygger vi 34 lägenheter med balkong eller uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Slutsålt

Område

Björkekärr

Bostadsnummer
6-1004
Pris
2 700 000 kr
Månadsavgift
3 565 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Från 25 januari 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
62 m²
Status
Såld
Brf Smorblomman 10 2ROK62KVM 6 1004

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 6-1004, 2 rum och kök om 62 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 2 700 000 kr och har en avgift på 3 565 kr.

Välkommen in till din ljusa och smarta tvåa! Redan från hallens klinkergolv ser du hur de vitmålade väggarna skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här kan du inreda ett hem att trivas i.

Till höger i direkt anslutning till hallen finns ett rymligt förråd på två kvadratmeter. Vägg i vägg med förrådet ligger det helkaklade badrummet med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, behaglig belysning i form av spotlights i taket samt skön komfortvärme i golvet.

Därefter köket, där den öppna planlösningen suddar ut gränsen till vardagsrummet och skapar en trevlig helhet. Köket har släta, ljusgrå luckor och lådfronter med rostfria handtag samt vita vitvaror. Det är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp och diskmaskin. Här finns utrymme för en matplats – perfekt för kvalitetstid tillsammans med familj och vänner. Under varma dagar är det härligt att flytta ut måltiderna på den tio kvadratmeter stora uteplatsen. Där kan du njuta och blicka ut över den lugna, gröna omgivningarna.

I anslutning till köket finns vardagsrummet med gott om plats för sällskapsytor. Bredvid köket ligger sovrummet med plats för säng och sängbord. Här finns gott om förvaring i form av inredda garderober med skjutdörrar. Golvet i kök, vardagsrum och sovrum är i vacker och tålig ekparkett.

Välkommen hem till en tvåa där du kommer att trivas!

Har du frågor om lägenhet 6-1004 i Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Lovisa Tjernberg

Telefon: 0723-885334

Har du frågor om lägenhet 6-1004 i Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Jakob Larén

Telefon: 0708-205462

Jakob Larén

Närområdet

Björkekärr i östra Göteborg gränsar till det stora Delsjöområdet som har allt du kan önska för ett aktivt friluftsliv. Naturen och lugnet får dig att glömma att du bara befinner dig några kilometer från storstadens puls – på en kvart är du inne i centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.