Brf Sisjöhöjd - Fasad (2)
Sisjödal-
Sisjödal 0002
Sisjödal 0045
Sisjödal 0056
Sisjödal 0065
Sisjödal 9907
Sisjödal 9894
Brf Sisjöhöjd - Fasad
Brf Sisjöhöjd - Fasad (6)
Brf Sisjöhöjd - Fasad (3)
Brf Sisjöhöjd - Fasad (1)
Brf Sisjöhöjd - Badrum
Brf Sisjöhöjd - Kök 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Kök 4 rok
Brf Sisjöhöjd - Relaxavdelning
Brf Sisjöhöjd- Skonhetsbild exteriort
Brf Sisjöhöjd - Sovrum 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Sovrum vuxna 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Vardagsrum 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Vardagsrum 4 rok

3 rum & kök, 82 m², lgh 2-1201, Brf Sisjöhöjd

I Sisjön har vi byggt 36 välplanerade bostadsrättslägenhete med närhet till handel, natur, sjö och hav. Färdigställt och slutsålt.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Bostadsnummer
2-1201
Pris
3 610 000 kr
Månadsavgift
3 967 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Från 2020-04-06
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2 av 1
Yta
82 m²
Status
Såld
Brf Sisjöhöjd - 3 rok (3)

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 2-1201, 3 rum och kök om 82 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 3 610 000 kr och har en avgift på 3 967 kr.

Stig in i denna luftiga trerummare! Här hänger du av dig dina ytterkläder i hallens stora skjutdörrsgarderob som rymmer det mesta. Vidare in i lägenheten möts du av det öppna köket med härligt ljusinsläpp från lägenhetens stora glaspartier. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, vita vitvaror, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Det grå kaklet bryter mjukt av de vita skåpsluckorna.

I detta hem suddas rumsgränserna ut och i anslutning till kök finner du både matplats och vardagsrum. Under dina fötter ligger en trevlig trestavsparkett, som återfinns i alla rum förutom hall och badrum. I vardagsrummet har du gott om plats för soffgrupp och TV och härifrån når du dessutom den stora balkongen där du har många härliga utomhustimmar att se fram emot.

Strax innanför hallen ligger det helkaklade badrummet som är smakfullt inrett med grått spegelskåp och grå kommod. I badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare.

I de två sovrummen har du tillgång till genomtänkta förvaringslösningar i form av generöst tilltagna skjutdörrsgarderober. Den smarta förvaringen är verkligen utmärkande för denna trea – här finns plats för allt du tycker om.

Alla lägenheter har tillgång till eget förråd, övernattningslokal, garage samt gemensam relaxavdelning med bland annat bastu.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Brf Sisjöhöjd

Se alla bostäder i Brf Sisjöhöjd