Bostadsrätter och lägenheter i östra Göteborg

I östra Göteborg är det ett flitigt byggtempo på bostadsrätter och lägenheter för tillfället. Eftersom den befintliga bebyggelsen i hög grad består av både landshövdingehus och femtiotalshus blir tillskotten av moderna hus en gemytlig blandning. Här är det lätt att trivas. Mysiga kvarterskrogar, charmiga butiker och flera spårvagnslinjer gör stadsdelen levande.

Mer

Du som köper en bostadsrätt i de östra delarna av Göteborg får naturupplevelser som Delsjön, Skatås, Härlanda tjärn och Renströmska parken som närmsta grannar. Och så har du ju centrala Göteborg inom behagligt spårvagnsavstånd, eller cykelavstånd för den som önskar. Bostadsrätterna och lägenheterna här har nära till befintlig infrastruktur som charmiga femtiotalstorget Munkebäckstorget med grönsakshandlare och annan service. Förskolor och skolor är väl etablerade i området. Vi hjälper dig gärna att hitta din bostadsrätt eller lägenhet i östra Göteborg.

Mindre

Villor och radhus i östra Göteborg

Det är inte bara lägenheter och bostadsrätter som byggs i östra Göteborg. Nya bostadsområden med villor och radhus växer även dem fram i denna livliga stadsdel. Många av de befintliga bostäderna är från funkistiden med charmiga femtiotalshus, men i stadsdelen ligger även lägenhetshus och slottsbyggnader sida vid sida med nyproducerade villor och radhus i östra Göteborg.

Mer

Att du har nära till centrala staden med både bil, kollektivtrafik och cykel är en av flera fördelar med att köpa villa eller radhus i östra Göteborg. En annan är de närmast oändliga möjligheterna till naturupplevelser. Med flera stora naturområden och sjöar alldeles runt hörnet kan du motionera och rekreera när som helst.

Mindre