Bostadsrätter och lägenheter i nordöstra Göteborg

I nordöstra Göteborg byggs det en hel del lägenheter som bostadsrätter. Stadsmiljön här ska bli mer sammanhängande, bättre förtätad och mer levande. Vi på Egnahemsbolaget har en stor del i det uppdraget då vi erbjuder nybyggda, prisvärda och trivsamma boenden på många platser i nordöstra Göteborg.

Mer

Om du köper en bostadsrätt i de nordöstra delarna kommer du att skaffa dig närhet till både lummiga naturreservat, lantlig luft, fina kanotleder och pittoreska badsjöar. Vandringsleder, fiskesjöar, golfbanor och hästgårdar hittar du också här. Men bostadsrätterna och lägenheterna ligger också nära sina centrum med butiker, service och förskolor och skolor.

De ligger också alla nära hållplatser för kollektivtrafiken. På allt mellan tjugo och trettiofem minuter tar du dig in till de centrala delarna av Göteborg. Expressbussar, spårvagn och stadsbussar ser till att du smidigt och enkelt tar dig in till stan när du önskar. Nu återstår bara att hitta din bostadsrättslägenhet i nordost.

Mindre

Villor och radhus i nordöstra Göteborg

I Göteborgs nordöstra delar möter staden naturen och naturen staden. Här finns i det närmaste oändliga möjligheter till friluftsliv med Bohusleden, kanotlederna i Vättlefjäll och de talrika fiskesjöarna. Här finns också de bästa klipporna för klättring och den vackraste utsikten med stadens renaste luft.

Mer

I nordöst finns förstås alla typer av bostadsformer med allt från lantliga radhus i Olofstorp till moderna varianter i Gunnilse.
Det är inte ovanligt att villorna och radhusen i den här delen av staden angränsar till skogs- och lantbruk. I kombination med natursköna områden erbjuder stadsdelen också mycket i form av restauranger, shopping och caféer.

Den som vill köpa en villa eller ett radhus i nordöstra Göteborg flyttar in i områden där det redan finns fungerande infrastruktur. Förskolor, skolor, service och kommunikationer till centrala Göteborgs centrum är redan på plats. Att ha nära till mycket – och lite till – blir verklighet för den som väljer att köpa villa eller radhus i här.

Mindre