DU SOM HAR EN BOSTAD ÄLDRE ÄN TVÅ ÅR

Bor du i en bostad som Egnahemsbolaget byggt, som är äldre än 2 år, skall du kontakta vår eftermarknadsavdelning som hjälper dig vidare. Dem kontaktar du genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till: felanmalan@egnahemsbolaget.se

MINA SIDOR - BRF KRYDDHYLLAN

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Kryddhyllan all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning, så gör du det genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till:  felanmalan@egnahemsbolaget.se

För dig som bor i Brf Kryddhyllan, klicka dig vidare till mina sidor via länken här nedan.

 

Mina sidor - Brf Kryddhyllan
MINA SIDOR - BRF ÖVRE LÖVET

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Övre Lövet all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning, så gör du det genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till:  felanmalan@egnahemsbolaget.se

För dig som bor i Brf Övre Lövet, klicka dig vidare till mina sidor via länken här nedan.

Mina sidor - Brf Övre Lövet
Mäklarbilder 4061
EN STUNDS SKÖN LÄSNING

Att trivas i sitt hem är en lyxig känsla. Det är ju där du spenderar mest tid, det är där du behöver samla energi och kunna slappna av. Det här numret av Egnahem Magasin handlar mycket om att öka trivseln i sitt boende.

Egnahem Magasin