MINA SIDOR - BRF FJÄDERMOLN

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Fjädermoln all information samlad, bland annat information om bostadens grundstandard. När du har flyttat in i din bostad är det också här du kontaktar oss för frågor och för att göra en eventuell felanmälan.

Brf Fjädermoln
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
MINA SIDOR - BRF SAFFRANSBYN

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Saffransbyn all information samlad, bland annat information om bostadens grundstandard. När du har flyttat in i din bostad är det också här du kontaktar oss för frågor och för att göra en eventuell felanmälan.

Brf Saffransbyn
EH saffransgatan B_01 (2)
MINA SIDOR - BRF BERGSJÖBYN

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Bergsjöbyn all information samlad, bland annat information om bostadens grundstandard. När du har flyttat in i din bostad är det också här du kontaktar oss för frågor och för att göra en eventuell felanmälan.

Brf Bergsjöbyn
Bild3
MINA SIDOR - BRF ÄTTEKROKEN

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Ättekroken all information samlad. När du har flyttat in i din bostad är det också här du kontaktar oss för frågor och gör en eventuell felanmälan.

Brf Ättekroken
MINA SIDOR - BRF MAKRILLEN

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Makrillen all information samlad. När du har flyttat in i din bostad är det också här du kontaktar oss för frågor och gör en eventuell felanmälan.

Brf Makrillen
Brf Makrillen -  Vy4 19.00
MINA SIDOR - Sisjödal etapp 2

På Mina sidor finner du som köpt ett radhus i Sisjödal etapp 2 all information samlad.  I dagsläget hittar du information om bostadens grundstandard. När du har flyttat in i din bostad är det också här du kontaktar oss för frågor och gör en eventuell felanmälan.

Sisjödal etapp 2
Vardagsrum 200406
MINA SIDOR - SISJÖDAL ETAPP 1

På Mina sidor finner du som köpt ett radhus i Sisjödal all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på Mina sidor och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Sisjödal etapp 1
Sisjödal radhus - Lott 9 baksida close up
MINA SIDOR - BRF SISJÖHÖJD

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Sisjöhöjd all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på Mina sidor och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Brf Sisjöhöjd
Sisjödal-
MINA SIDOR - BRF ÖVRE LÖVET

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Övre Lövet all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på Mina sidor och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Brf Övre Lövet
Mäklarbilder 4061
MINA SIDOR - BRF KRYDDHYLLAN

På Mina sidor finner du som köpt en bostad i Brf Kryddhyllan all information samlad. Önskar du göra en felanmälan är det också här du skickar in din anmälan.

Brf Kryddhyllan
DU SOM HAR EN BOSTAD ÄLDRE ÄN TVÅ ÅR

Har du en fråga gällande en bostad, som Egnahemsbolaget byggt, som är äldre än 2 år. Då kan du kontakta vår eftermarknadsavdelning per telefon: 031 – 707 71 59.