DU SOM HAR EN BOSTAD ÄLDRE ÄN TVÅ ÅR

Bor du i en bostad som Egnahemsbolaget byggt, som är äldre än 2 år, skall du kontakta vår eftermarknadsavdelning som hjälper dig vidare. Dem kontaktar du genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till: felanmalan@egnahemsbolaget.se

MINA SIDOR - BRF SISJÖHÖJD

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Sisjöhöjd all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning, så gör du det genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till:  felanmalan@egnahemsbolaget.se

För dig som bor i Brf Sisjöhöjd, klicka dig vidare till mina sidor via länken här nedan.

Mina sidor - Brf Sisjöhöjd
Sisjödal-
MINA SIDOR - BRF ÖVRE LÖVET

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Övre Lövet all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning, så gör du det genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till:  felanmalan@egnahemsbolaget.se

För dig som bor i Brf Övre Lövet, klicka dig vidare till mina sidor via länken här nedan.

Mina sidor - Brf Övre Lövet
Mäklarbilder 4061
MINA SIDOR - BRF KRYDDHYLLAN

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Kryddhyllan all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning, så gör du det genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till:  felanmalan@egnahemsbolaget.se

För dig som bor i Brf Kryddhyllan, klicka dig vidare till mina sidor via länken här nedan.

 

Mina sidor - Brf Kryddhyllan