DU SOM HAR EN BOSTAD ÄLDRE ÄN TVÅ ÅR

Bor du i en bostad som Egnahemsbolaget byggt, som är äldre än 2 år, skall du kontakta vår eftermarknadsavdelning som hjälper dig vidare. Dem kontaktar du genom att ringa 031 – 707 71 59 alternativt via mail till: felanmalan@egnahemsbolaget.se

MINA SIDOR - BRF MAKRILLEN

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Makrillen all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på ”Mina sidor” och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Mina sidor - Brf Makrillen
Brf Makrillen -  Vy4 19.00
MINA SIDOR - BRF SISJÖHÖJD

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Sisjöhöjd all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på ”Mina sidor” och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Mina sidor - Brf Sisjöhöjd
Sisjödal-
MINA SIDOR - BRF ÖVRE LÖVET

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Övre Lövet all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på ”Mina sidor” och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Mina sidor - Brf Övre Lövet
Mäklarbilder 4061
MINA SIDOR - BRF KRYDDHYLLAN

På ”Mina sidor” finner du som köpt en bostad i Brf Kryddhyllan all information samlad. Vill du kontakta Egnahemsbolagets eftermarknadsavdelning så gör du det genom att gå in på ”Mina sidor” och där kan du även göra din eventuella felanmälan.

Mina sidor - Brf Kryddhyllan