SISJÖDAL, ASKIM – BRF SISJÖHÖJD / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

»Nästa visning 24/11 kl. 11.00 - 12.00
Klicka för mer information

Sisjödal, Askim – Brf Sisjöhöjd

Bostadsrättslägenheter med relaxavdelning.

Bo mellan skogen, butikerna, havet och sjön – Ett oväntat läge för ett smart liv.

Vid Sisjövägen i Askim, mellan Sisjön och Sisjöns handelsområde, ska ett helt nytt bostadsområde växa fram – Sisjödal. I Sisjödal bor du mitt i lugnet men samtidigt när ständig rörelse. Här har du lämnligen nära till allt – Sisjön med bad och fina löparslingor som ligger åt ena hållet och butiker åt det andra. Sisjön har allt det där som underlättar din vardag och även lite till. Här bor du granne med naturen och med närhet till Sisjön, hav, handel och service. Njut och ta del av det fina och stora utbudet som finns just här. För dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort.

Du hittar samtliga lägenheter som är till salu här >>

Visningar

Vi har följande markvisningar inplanerade: 10 och 24 november kl 11-12. Anmäl dig genom att maila vår säljare Annica på Annica.ohagen@egnahemsbolaget.se.

Vi bjuder på fika och grillad korv om vädret tillåter.

Öppet hus

Kom och träffa oss och ställ dina frågor om bostäderna i Brf Sisjöhöjd!
13 och 20 november kl 16-18, bjuder vi in till öppet hus på vårt kontor. Här får du chans att prata med vår säljare och få all information du önskar om våra bostäder.
Adress: Sankt jörgens väg 2, Hisings backa.
När: 13 och 20 november, kl 16-18


Vilken är din drömlägenhet?

Se alla lägenheter i vår lägenhetsväljare och hitta den som passar just dig. Gå till lägenhetsväljaren >>

Solstudien i lägenhetsväljaren är baserad på den 1 juli.


Visningslägenhet

Innan du flyttar in i Brf Sisjöhöjd har du möjlighet att göra olika inredningsval till din lägenhet. Via vår visningslägenhet kan du se vilka grundval som ingår samt vilka tillval du har möjlighet att göra mot en kostnad. Klicka på ”Visningsläge” när du är inne i portalen för att se vad som ingår och vilka val du kan göra till din lägenhet. Vänligen observera att ändringar i produktvalen kan förekomma.
Gå till visningslägenheten >>


Rundvandring i lägenhet med 3 rum och kök 

Spana in hur en av våra lägenheter med 3 rum och kök ser ut här.
Gå till rundvandringen >>

 

Brf Sisjöhöjd – 36 bostadsrättslägenheter och relaxavdelning

I Sisjödal bygger vi 36 välplanerade bostadsrättslägenheter i olika storlekar och en relaxavdelning. Lägenheterna är 2-4 rum och kök och varierar i storlek mellan 50 och 99 kvm. De 36 lägenheterna är fördelade på två stycken sexvåningshus varav två våningar i suterräng, med 18 lägenheter i varje. Alla lägenheter har stora balkonger eller uteplatser. Det finns också en gemensam yta på gården för alla att använda.

I bostadsrättsföreningen finns också en gemensam övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. Båda är utrustade med wc/dusch och pentry. Dessutom finns det en gemensam relaxavdelning som har bastu, dusch och ett rum som exempelvis kan användas för träning.

Interiör
Lägenheterna är välplanerade med funktionella, öppna planlösningar. Köket är utrustat med vita vitvaror, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Skåpsluckorna är vita och kaklet är grått. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Sovrummen är rymliga och ljusa med bra förvaring. I hallen är det klinker på golvet, medan kök, vardagsrum och sovrum är försedda med trestavsparkett. Badrummet är helkaklat med grått spegelskåp och grå kommod samt är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Exteriör
Fasaderna till lägenhetshusen ger ett modernt, avskalat intryck. Belysningen är väl genomtänkt och arkitekten har varit noggrann med att ha stora ljuspartier för att ge en skönare trivselkänsla. Vissa delar av huset är försett med sedumtak och entrégången är stenlagd. Lägenhetshusen är försedda med garage och förråd i suterrängplan. Utanför huset finns gästparkeringar och fyra laddstolpar för elbil. Cykelförråd hittar man både inomhus och utomhus.

 

Sisjödal, Askim – Radhus

32 radhus med eget ägande i Sisjödal >> – öppna denna projektsida för att göra intresseanmälan till radhusen

De 32 radhusen kommer säljas med eget ägande. Radhusen har en modern skandinavisk stil. De flesta är i souterräng på 2 respektive 3 plan. Parkeringsplats finns i anslutning till huset. Vi återkommer med mer detaljerad information inom kort.

Säljstarten för radhusen i Sisjödal är senare under 2018.

 

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

 

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Sisjödal, Askim – Brf Sisjöhöjd:

Säljstart
FAKTA / Sisjödal, Askim – Brf Sisjöhöjd
  • Antal bostäder 36 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 2 365 000 kr
  • Storlek 50 - 99 kvm
  • Inflyttning från Preliminärt från mars/april 2020
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×