OLOFSTORP – BRF PRÄSTGÅRDEN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Olofstorp – Brf Prästgården

Bostadsrätter med bykänsla i Olofstorp

SLUTSÅLT

Olofstorp lockar allt fler som vill bo småskaligt och bekvämt nära den vackra naturen, men ändå bara 20 minuter från centrala Göteborg. Här finns blandade bostäder; från äldre fritidshus och gårdar till nybyggda villor. Olofstorp erbjuder både lugn atmosfär och flera fritidsaktiviteter. Det finns bl a fritidsgård, hästgård, fritidslantgård, fotbollsplan, golfbana och givetvis den vackra naturen. Service i närområdet finns i form av en närbutik med postservice, blomsteraffär, frisör och ett par matställen. Vill du komma in till stan tar du expressbussen till exempelvis Centralstationen eller Järntorget.

Vid Bergums Prästgårdsväg i Olofstorp bygger vi nu nya lägenheter med bostadsrätt. Lägenheterna är uppdelade på två mindre områden; Brf Prästgården och Brf Trädgårdsmästeriet.

Brf Prästgården

Här bygger vi 20 lägenheter och sex bostäder i parhus i två plan – samtliga med bostadsrätt. Lägenheterna är uppdelade på fem tvåvåningshus med fyra lägenheter i varje. De i markplan har en liten täppa och lägenheterna på övre planet balkong. Parhusen har en egen trädgård och carport.

Planerad inflyttning under kvartal 2, 2017.

I menyn under Priser & Planskisser hittar du lediga lägenheter i Brf Prästgården. Här finns priser, planskisser och övriga bostadsfakta. Har du frågor eller vill reservera en bostad är du välkommen att kontakta Anna Dahlberg.

Brf Trädgårdsmästeriet

Projekt och bostadsfakta om Brf Trädgårdsmästeriet – Lägenheter i trevåningshus med hiss

 

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Olofstorp – Brf Prästgården:

Slutbesiktning & Inflyttning
FAKTA / Olofstorp – Brf Prästgården
  • Antal bostäder 26 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 1 770 000 kr
  • Storlek 64 - 130 kvm
  • Inflyttning från Från våren 2017
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×