KYRKBYTORGET – BRF KYRKTORNET / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Kyrkbytorget – Brf Kyrktornet

Nya lägenheter vid
klassiskt torg

SLUTSÅLT

Vid Kyrkbytorget bygger vi 56 bostadsrättslägenheter i två hus, på åtta respektive tre våningar med hiss och garage. Lägenheterna är från 1,5 till 4 rum och kök – alla med balkong.

Här finns lägenheter både med markkontakt och milsvid utsikt över Hisingen och skärgården – välj det läge som passar dig bäst. Oavsett vilket, så bor du bekvämt med stadsdelstorgets utbud av butiker och service utanför dörren, kommunikationer alldeles i närheten och grönområden på gångavstånd.

Inflyttning är planerad till 2017.

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Kyrkbytorget – Brf Kyrktornet:

Slutbesiktning & Inflyttning
FAKTA / Kyrkbytorget – Brf Kyrktornet
  • Antal bostäder 56 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 1 325 000 kr
  • Storlek 31 - 85 kvm
  • Inflyttning från 2017
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×