HOVÅS – BRF HERRGÅRDSVÄGEN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Hovås – Brf Herrgårdsvägen

Lägenheter och radhus vid Hovås Herrgårdsväg

SLUTSÅLT

Vid Hovås Herrgårdsväg bygger vi 31 nya bostäder med bostadsrätt nära bad, skog och golf. De nya bostäderna i Brf Herrgårdsvägen består av 18 lägenheter i ett trevåningshus med hiss, fyra lägenheter i ett tvåplans fyrbohus samt nio radhus i två plan. Husen ligger kring en gemensam grön gård och alla bostäder har egen uteplats eller balkong.

Området gränsar till befintliga villaområden och det är nära till både golfbana och salta bad. Butiker och service finns vid Brottkärrsmotet, i Hovås finns förskolor och grundskolor. Det går snabbt att åka buss in till centrum.

I menyn under Priser & Planskisser hittar du vilka radhus och lägenheter som är lediga i Brf Herrgårdsvägen. Här får du information om dess priser, planskisser och övrig bostadsfakta. Har du frågor eller vill reservera en bostad är du välkommen att kontakta Jenny Rydergård.

Planerad inflyttning våren 2017.

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Hovås – Brf Herrgårdsvägen:

Slutbesiktning & Inflyttning
FAKTA / Hovås – Brf Herrgårdsvägen
  • Antal bostäder 31 st
  • Hustyp Enfamiljshus, Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 2 335 000 kr
  • Storlek 54 - 134 kvm
  • Inflyttning från Från våren 2017
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×