HISINGS BACKA – KÄLLEHÖJDEN 5 / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Hisings Backa – Källehöjden 5

Friliggande hus på Källehöjden 5

SLUTSÅLT

På den vackra höjden mellan Stora Arödsgatan och Källehöjdsgatan i Hisings Backa bygger vi sammanlagt 75 nya hus. Källehöjden 5, som är den sista etappen, består av sex friliggande hus i två plan och fem friliggande souterränghus i två plan.

Tomterna är alla olika och varje hus är inpassat i terrängen efter respektive tomts unika förutsättningar. Från ditt hus går du rakt ut naturen och har Källehöjdens alla upptrampade skogsstigar, utsiktspunkter och picknickgläntor runt knuten. Ändå bor du nära stan med skolor, kommunikationer och service på nära håll.

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Hisings Backa – Källehöjden 5:

Stomme, väggar, tak
FAKTA / Hisings Backa – Källehöjden 5
  • Antal bostäder 11 st
  • Hustyp Enfamiljshus
  • Upplåtelseform Äganderätt
  • Pris från 4 665 000 kr
  • Storlek 127 - 138 kvm
  • Inflyttning från Våren 2017
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×