GÅRDSTEN – BRF KRYDDHYLLAN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Telefon:

Mobil:

Maila

Gårdsten – Brf Kryddhyllan

SLUTSÅLT – Brf Kryddhyllan

Radhus vid utsiktsläge på Kryddhyllan i Gårdsten

Det är mycket som känns unikt med området Kryddhyllan i Gårdsten. Men dess höga, fria läge med vidsträckt utsikt över både älven och staden är nog det allra mest slående. Luften känns lite klarare och lite krispigare här, helt enkelt. Om du någonsin tröttnar på att bara blicka ut, finns det mycket att göra här. Härliga strövområden, promenadstigar och picknickgläntor finns alldeles utanför dörren – och så är det nära till både skolor, affärer och bussar.

Brf Kryddhyllan heter det nya bostadsområdet som består av 34 radhus med bostadsrätt. Radhusen är placerade i direkt anslutning till naturen på norra sidan av Kryddhyllan i Gårdsten. Det blir ett område att trivas i, där du kan njuta av naturen, koppla av i din egen trädgård och umgås med grannarna på gatan.

Ljusa radhus i två plan

Radhusen är i två plan på totalt 116 kvm med 3-4 sovrum. De är välplanerade med bra umgängesytor. Takhöjden på 2,5 meter och stora fönster tillsammans med den öppna planlösningen gör att entréplan känns ljust och rymligt. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan  göras om till ett sovrum. Här är takhöjden från 2,4 till 3,4 meter, där den högre takhöjden ger extra utrymme i allrummet och det större sovrummet.

Radhusens inredning är noga utvald av oss. Redan i sitt grundutförande är de utrustade med ett uppgraderat inredningsval. Vår tanke är att du inte ska behöva göra extra tillval för att få en god och modern standard i ditt hus. Köket är utrustat med rostfria köksmaskiner: kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Det är klinkergolv i hall, båda badrummen och i tvättstugan. På övriga golv i husen läggs 3-stavs parkett i ek. Det är kakel över köksbänken och på väggarna i badrummen.

Alla radhus har uteplats i västerläge, antingen på fram-eller baksidan. Samt så har varje radhus kallförråd vid sitt hus samt plats för en bil och cyklar. För barnen bygger vi en gemensam lekyta med bland annat gungor och sandlåda. Gästparkeringar finns i området.

Fasta priser

Våra priser är fasta, det förekommer alltså ingen budgivning. Månadsavgiften, som anges i informationen är preliminär. Radhusen säljs som bostadsrätter.

Kontakta gärna vår säljare för mer information.

Projektstatus för Gårdsten – Brf Kryddhyllan:

Stomme, väggar, tak
FAKTA / Gårdsten – Brf Kryddhyllan
  • Antal bostäder 34 st
  • Hustyp Enfamiljshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 2 240 000 kr
  • Storlek 116 - 116 kvm
  • Inflyttning från Vår/Sommar 2018
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×