GÅRDSTEN – BRF KRYDDHYLLAN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Nina Eriksson

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Nina

Gårdsten – Brf Kryddhyllan

Snart släpper vi de lediga radhusen

Nu pågår säljstarten för de som tidigare gjort intresseanmälan till Brf Kryddhyllan. När fördelning och bokning av radhusen är gjorda efter deras önskemål kommer vi att släppa resterande radhus som är lediga på denna sida. Vi beräknar med att detta sker i slutet av april.

Radhus vid utsiktsläge i Gårdsten

På toppen av bergen i västra Gårdsten med utsikt över älven och staden ligger populära Kryddhyllan. Här uppe har du en fantastisk utsikt, strövområden utanför dörren samt nära till färdig infrastruktur i form av kommunikationer, förskolor, skolor och annan service.

Brf Kryddhyllan heter det nya bostadsområdet som består av 34 radhus med bostadsrätt. Radhusen är placerade i direkt anslutning till naturen på norra sidan av Kryddhyllan i Gårdsten. Det blir ett område att trivas i, där du kan njuta av naturen, koppla av i din egen trädgård och umgås med grannarna på gatan.

Radhusen är i två plan på 116 kvm med 3-4 sovrum. De är välplanerade med bra umgängesytor. Takhöjden på 2,5 meter och stora fönster tillsammans med den öppna planlösningen gör att entréplan känns ljust och rymligt. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan  göras om till ett sovrum. Här är takhöjden från 2,4 till 3,4 meter, där den högre takhöjden ger extra utrymme i allrummet och det större sovrummet.

Radhusens inredning är noga utvald av oss. Köket är utrustat med rostfria köksmaskiner: induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Det är klinkergolv i hall, båda badrummen och i tvättstugan. På övriga golv i husen läggs 3-stavs parkett i ek. Det är kakel över köksbänken och på väggarna i badrummen.

Varje radhus har en egen uteplats på baksidan med plats för många samt en gräsyta. Även på framsidan finns en uteplats. Varje radhus har kallförråd vid sitt hus samt plats för en bil och cyklar. För barnen bygger vi en gemensam lekplats med bland annat gungor och sandlåda.

Fasta priser

Våra priser är fasta, det förekommer alltså ingen budgivning. Månadsavgiften, som anges i informationen är preliminär. Radhusen säljs som bostadsrätter.

Kontakta gärna vår säljare Nina Eriksson för mer information.

Projektstatus för Gårdsten – Brf Kryddhyllan:

Säljstart för intressenter
FAKTA / Gårdsten – Brf Kryddhyllan
  • Antal bostäder 34 st
  • Hustyp Enfamiljshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 2 240 000 kr
  • Storlek 116 - 116 kvm
  • Inflyttning från Vår/Sommar 2018
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×