TORSLANDA, ANDALEN – BRF LANSEN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Torslanda, Andalen – Brf Lansen

Nya bostadsrätter i Torslanda nära havet

SLUTSÅLT

Åtta lägenheter med radhuskänsla

Andalen i Torslanda på Hisingen är ett mysigt område med blandad bebyggelse, där husen ligger längs smågator, som slingrar sig fram mellan skogsdungar och berghällar ner mot havet.

Vid Flyghamnsvägen i Andalen bygger vi Brf Lansen, som består av två hus i två plan med fyra lägenheter i varje hus. Lägenheterna i markplan har öppna uteplatser i både öster- och västerläge. De på övre planet har entrébalkong mot öster och ytterligare en balkong i västerläge. Lägenheterna är treor på ca 76 kvm och fyror på ca 86 kvm. Varje lägenhet har kallförråd på gården och det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats vid husen.

Bostäderna är välplanerade med stor klädkammare, rymliga sovrum, avdelat mellan kök och vardagsrum samt en gästtoalett i fyrorna. Takhöjden på 2,5 meter och stora fönster ger luftiga lägenheter med härligt ljusinsläpp samt närkontakt med naturen.

Planerad inflyttning oktober/november 2017.

Insats (pris) 3.835.000-4.450.000 kr. Månadsavgift 3.929-4.388 kr.

Lista på lediga lägenheter

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Torslanda, Andalen – Brf Lansen:

Stomme, väggar, tak
FAKTA / Torslanda, Andalen – Brf Lansen
  • Antal bostäder 8 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 3 835 000 kr
  • Storlek 76 - 86 kvm
  • Inflyttning från Hösten 2017
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×