GÖTEBORG – SKEPPSBRON / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Inredning & kundservice

Caroline Melker

Telefon: 031-707 71 43

Mobil:

Maila Caroline

Göteborg – Skeppsbron

Lägenheter mitt i stan, alldeles vid vattnet

Mer centralt i Göteborg än så här kan du knappast bo. Området kring Skeppsbron kommer att bli göteborgarnas nya mötesplats vid älven med bostäder, restauranger, kontor, butiker och utomhusbad. Här planerar vi att bygga nya bostadsrätter med säljstart efter 2020.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Återförenar staden med vattnet

Skeppsbron blir ett levande kajstråk där de nya kvarteren återförenar staden med vattnet. Här blir en blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter, kontor, butiker, kaféer och restauranger. Det blir också en ny park och ett utomhusbad där man kan ta sig ett dopp året om. Syftet är att återförena staden med vattnet där gator, torg, platser och kajområden blir mötesplatser vid älven. Totalt blir det över 400 nya bostäder och cirka ca 30 000 kvm lokalytor. I planen ingår också att bevara Merkurhuset och Kinesiska Muren.

Det nya resecentrat Stenpiren resecentrum öppnade 13 februari 2016 och är en knutpunkt för båt, buss och spårvagn.

Projektstatus för Göteborg – Skeppsbron:

Detaljplaneprocessen
FAKTA / Göteborg – Skeppsbron
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×