SISJÖN, ASKIM – SISJÖDAL RADHUS / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Sisjön, Askim – Sisjödal radhus

Radhus med skandinavisk arkitektur.

Bo mellan skogen, butikerna, havet och sjön – Ett oväntat läge för ett smart liv.

Vid Sisjövägen i Askim, mellan Sisjön och Sisjöns handelsområde, ska ett helt nytt bostadsområde växa fram – Sisjödal. I Sisjödal bor du mitt i lugnet men samtidigt närn ständig rörelse. Här har du nämnligen nära till allt – Sisjön med bad och fina löparslingor som ligger åt ena hållet och butiker åt det andra. Sisjön har allt det där som underlättar din vardag och även lite till. Här bor du granne med naturen och med närhet till Sisjön, hav, handel och service. Njut och ta del av det fina och stora utbudet som finns just här. För dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort.

32 radhus med eget ägande i Sisjödal

De 32 radhusen kommer säljas med eget ägande. Radhusen har en modern skandinavisk stil. De flesta är i souterräng på 2 respektive 3 plan. Parkeringsplats finns i anslutning till huset. Radhusen är uppdelade på tre områden i Sisjödal.

Säljstarten för radhusen i Sisjödal kommer ske etappvis och den första är planerad under början av 2019.

Gör intresseanmälan nu till radhusen och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet eller ett radhus och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

 

Sisjön, Askim – Brf Sisjöhöjd, 36 lägenheter

I Sisjödal, Sisjön bygger vi också 36 bostadsrättslägenheter med gemensam relaxavdelning. Försäljning pågår och du kan läsa mer om lägenheterna här >>

 

Havs- och naturnära

Från Sisjövägen i Askim har du både hav och skog på bekvämt avstånd. Du går på några minuter till Sisjön, som gett området sitt namn, där du kan bada och fiska. Runt sjön finns motionsspår, naturstigar och grillplatser. Härifrån når du också Sandsjöbacka naturreservat med sina skogsmarker och öppna ljunghedar. Någon kilometer västerut har du salta bad och båthamnar i Askimsviken samt Sveriges äldsta golfbana i Hovås. Runt knuten ligger Sisjö Golfklubb med en niohålsbana.

Service och kommunikationer

I Sisjön/Askim finns en väl utbyggd infrastruktur med allmänna kommunikationer, förskolor, skolor och annan service. Några minuter bort ligger köp- och servicecentra i Sisjön, Högsbo och Frölunda Torg. In till Göteborgs centrum är det åtta kilometer med goda bussförbindelser och bra cykelvägar.

 

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

Projektstatus för Sisjön, Askim – Sisjödal radhus:

Projektering
FAKTA / Sisjön, Askim – Sisjödal radhus
  • Antal bostäder 32 st
  • Hustyp Enfamiljshus
  • Upplåtelseform Äganderätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×