SISJÖN – SISJÖDAL / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Sisjön – Sisjödal

Radhus och bostadsrätter. Ett oväntat läge för ett smart liv.  

Bo mellan skogen, butikerna, havet och sjön

I Sisjödal bor du mitt i lugnet men samtidigt när ständig rörelse. Här har du lämnligen nära till allt – Sisjön med bad och fina löparslingor som ligger åt ena hållet och butiker åt det andra. Sisjön har allt det där som underlättar din vardag och även lite till. Här bor du granne med naturen och med närhet till Sisjön, hav, handel och service. Njut och ta del av det fina och stora utbudet som finns just här. För dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort.

32 radhus och 34 bostadsrätter

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Dels kommer det att bli äganderätter i form av 32 radhus med modern skandinavisk stil. De flesta är i souterräng på 2 respektive 3 plan. Parkeringsplats finns i anslutning till huset.

Vi kommer också att bygga 34 bostadsrättslägenheter i två fyravåningshus med hiss. Lägenheterna kommer att finnas i storlekarna 2-4 rum och kök med balkong. Ett begränsat antal parkeringar kommer finnas i garage under huset.

Säljstarten är planerad till 2018 och inflyttningen är planerad från 2019-2020.

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet eller ett radhus och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Havs- och naturnära

Från Sisjövägen i Askim har du både hav och skog på bekvämt avstånd. Du går på några minuter till Sisjön, som gett området sitt namn, där du kan bada och fiska. Runt sjön finns motionsspår, naturstigar och grillplatser. Härifrån når du också Sandsjöbacka naturreservat med sina skogsmarker och öppna ljunghedar. Någon kilometer västerut har du salta bad och båthamnar i Askimsviken samt Sveriges äldsta golfbana i Hovås. Runt knuten ligger Sisjö Golfklubb med en niohålsbana.

Service och kommunikationer

I Sisjön/Askim finns en väl utbyggd infrastruktur med allmänna kommunikationer, förskolor, skolor och annan service. Några minuter bort ligger köp- och servicecentra i Sisjön, Högsbo och Frölunda Torg. In till Göteborgs centrum är det åtta kilometer med goda bussförbindelser och bra cykelvägar.

 

 

Projektstatus för Sisjön – Sisjödal:

Projektering
FAKTA / Sisjön – Sisjödal
  • Antal bostäder 66 st
  • Hustyp Enfamiljshus, Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt, Äganderätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×