SISJÖN, ASKIM – SISJÖDAL RADHUS / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Sisjön, Askim – Sisjödal radhus

 

Radhus med skandinavisk arkitektur.

Bo mellan skogen, butikerna, havet och sjön – Ett oväntat läge för ett smart liv.

Vid Sisjövägen i Askim, mellan Sisjön och Sisjöns handelsområde, ska ett helt nytt bostadsområde växa fram – Sisjödal. I Sisjödal bor du mitt i lugnet men samtidigt nära ständig rörelse. Här har du nämligen nära till allt – Sisjön med bad och fina löparslingor som ligger åt ena hållet och butiker åt det andra. Sisjön har allt det där som underlättar din vardag och även lite till. Här bor du granne med naturen och med närhet till Sisjön, hav, handel och service. Njut och ta del av det fina och stora utbudet som finns just här. För dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort.

32 radhus med eget ägande i Sisjödal

De 32 radhusen som vi bygger kommer säljas med eget ägande. Radhusen har en modern skandinavisk stil. De flesta är i souterräng på 2 respektive 3 plan. Parkeringsplats finns i anslutning till huset. Radhusen är uppdelade på tre områden i Sisjödal.

Säljstarten för radhusen i Sisjödal kommer ske etappvis och den första är planerad under början av 2019.

Sisjödal radhus – etapp ett

I denna etappen bygger vi nu 11 välplanerade och kvadratsmarta radhus på 135 kvm. Radhusen har två våningar, en stilren och urban träfasad och försedda med stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp. Alla hus har två uteplatser. Området här är lugnt och behagligt. Både lekplats och tennisbana finns i närområdet, liksom många gröna ytor för rastlösa, små ben.

Interiör
Radhusen är välplanerade med stora ytor för socialt liv och flexibla planlösningar. De stora fönsterpartierna ser till att ljusinsläppet blir generöst. Köket har i sitt grundutförande vita, släta luckor, grått kakel och utdragslådor med rostfria handtag. Det finns infälld belysning under väggskåpen, rostfri kyl och frys, infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Huset har gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummen är rymliga och ljusa.
I entrén är det golvklinker, medan kök, vardagsrum och sovrum är försedda med trestavsparkett i ek. De två badrummen har dusch och det större av dem är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Exteriör
Radhusens exteriöra utseende är framtaget för att smälta in i naturen. Arkitekten har använt sig av det levande naturmaterialet trä för att skapa en vacker, harmonisk och modern känsla. Husen är i mörkt grå färg med vitbetsade delar för att behålla den vackra trästrukturen. Entrén är skyddad och här finns plats för både en mindre bil och en liten uteplats. Entrén till framsidan av huset är plattbelagd och asfalterad. Här finns också en yta för plantering och en avgränsande gabionmur mot grannarna. På baksidan finns bostädernas större uteplats med både trall och gräsmatta. Här finns en avgränsande häck mot grannarna. Alla bostäder har också ett utvändigt kallförråd på baksidan.

Rundvandring – kika in i vissa rum i huset

Spana in hur våra radhus ser ut här.
Gå till rundvandringen >>


Gör intresseanmälan nu till radhusen och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet eller ett radhus och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

 

Havs- och naturnära

Från Sisjövägen i Askim har du både hav och skog på bekvämt avstånd. Du går på några minuter till Sisjön, som gett området sitt namn, där du kan bada och fiska. Runt sjön finns motionsspår, naturstigar och grillplatser. Härifrån når du också Sandsjöbacka naturreservat med sina skogsmarker och öppna ljunghedar. Någon kilometer västerut har du salta bad och båthamnar i Askimsviken samt Sveriges äldsta golfbana i Hovås. Runt knuten ligger Sisjö Golfklubb med en niohålsbana.

Service och kommunikationer

I Sisjön/Askim finns en väl utbyggd infrastruktur med allmänna kommunikationer, förskolor, skolor och annan service. Några minuter bort ligger köp- och servicecentra i Sisjön, Högsbo och Frölunda Torg. In till Göteborgs centrum är det åtta kilometer med goda bussförbindelser och bra cykelvägar.

 

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

Projektstatus för Sisjön, Askim – Sisjödal radhus:

Projektering
FAKTA / Sisjön, Askim – Sisjödal radhus
  • Antal bostäder 32 st
  • Hustyp Enfamiljshus
  • Upplåtelseform Äganderätt
  • Pris från 5 845 000 kr
  • Storlek 135 - 135 kvm
  • Inflyttning från Preliminärt våren 2020
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×