HISINGS BACKA – SELMA STAD / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Inredning & kundservice

Caroline Melker

Telefon: 031-707 71 43

Mobil:

Maila Caroline

Hisings Backa – Selma stad

Nya lägenheter med bostadsrätt i Selma stad

Selma Lagerlöfs Torg håller på att förvandlas. Till en välkomnande och trygg stadsdel, till en plats med framtidstro och kontinuitet från historien och nutiden.

Selma stad, en plats fylld av liv.

Selma stad är en plats för livets alla delar. Här finns handel och service, kultur och idrott. Torget är hjärtat, parkstråket och naturen är lungorna. En stadsdel fylld av liv från morgon till kväll. Här vill man bo, arbeta och leva.

Mitt i Selma stad hittar du torget – med matbutik, handel och service för att du skall leva ett gott vardagsliv. Ett nytt centrumkvarter med matbutik och handel i gatuplan kommer att byggas. I husen längs med torgstråket kommer det också att finnas butiker och service.

Det planeras för 800 bostäder i första etappen vid torget. Det kommer att finnas hyresrätter, bostadsrätter, studentlägenheter, trygghetsboende och seniorboende i Selma stad. Ett torgstråk från hållplatsen kommer att leda förbi stadsdelshus, handelshus och övriga verksamheter till parkstråket.

Här planerar Egnahemsbolaget omkring 100 nya bostadsrättslägenheter med planerad säljstart 2019 och inflyttning från 2020.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Bostäderna

Lägenheterna är i många olika storlekar och fördelade på tre hus, varav ett punkthus på tio våningar. Här uppifrån har du en fantastisk utsikt över Hisingen, älven och stan. Alla lägenheter har balkong samt stora fönster, som ger härligt ljusinsläpp och fin kontakt med omgivningen.

Lägenheterna är välplanerade med bra förvaringsutrymmen, kök och sällskapsytor hänger ihop vilket gör det enkelt att duka och möblera för både små och stora sällskap. Materialvalen håller genomgående god kvalitet med ekparkett på golven samt kakel och klinker i badrum. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, inbyggnadsugn och mikro samt diskmaskin, kyl och frys. Huset ansluts till fibernät för internet, TV och telefoni.

Hiss till alla lägenheter ger bra tillgänglighet och gör det bekvämt för både barnfamiljer och äldre. Alla lägenheterna har förråd och det finns cykelparkering i anslutning till huset och bilparkeringar i närheten att hyra för de boende. Allmänna kommunikationer finns några minuters promenad bort.

Selma stad – en plats fylld av liv – www.selmastad.se

Gå in och kika på den interaktiva kartan över Selma stad för att få en samlad bild. På ett överskådligt sätt kan du utforska hur stadsdelen kommer att utvecklas och fyllas med ännu mera liv. Här hittar du information om allt från bostäder och kommersiella lokaler till torg, parker, handel & service, idrott, kultur, natur och mycket mer.

För dig som vistas i området och vill veta vad som händer och när, klicka här och läs om aktuell bygginfo och nyheter >>

Projektstatus för Hisings Backa – Selma stad:

Projektering
FAKTA / Hisings Backa – Selma stad
  • Antal bostäder 100 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×