HOVÅS – NYA HOVÅS / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Chef sälj/marknad

Heidi Papillero

Telefon: 031-707 70 11

Mobil:

Maila Heidi

Hovås – Nya Hovås

Nya Hovås – Uggleberget

Till dig som gjort intresseanmälan hos Egnahemsbolaget till Nya Hovås

Intresset för våra bostadsrätter i Nya Hovås har varit stort och vi hade sett fram emot att förverkliga detta projekt. Det finns ett önskemål om att bebyggelsen i Nya Hovås ska utgöras av en större andel hyresrätter än vad som var inplanerat från början. Fastighetsnämnden har därför beslutat att ändra markanvisningen avseende detaljplanen för bostäderna norr om Uggledal (Uggleberget).

Det innebär att Familjebostäder, ett systerbolag till Egnahemsbolaget, som redan har planerat för 250 hyresrätter nu istället kommer att bygga 350 hyresrätter. Dessa bostäder annonseras ut via Boplats på nya.boplats.se. Registrera dig hos Boplats för att kunna söka hyreslägenhet.

Därmed kommer Egnahemsbolaget inte att kunna erbjuda bostadsrätter på Uggleberget i Nya Hovås och projektet plockas bort från vår hemsida.

Mer information om Nya Hovås hittar du på nyahovås.se.

Är du nyfiken på andra bostadsprojekt som vi erbjuder så hittar du dem under Bostäder-Försäljning pågår och Bostäder-Kommande områden. Under Kommande områden hittar du bland annat vårt projekt vid Sisjön, där vi ska bygga bostadsrätter och radhus. Planerad säljstart 2017 med inflyttning från 2018.

Med vänliga hälsningar,

Heidi Papillero
Sälj- och marknadschef
Egnahemsbolaget

heidi.papillero@egnahemsbolaget.se

FAKTA / Hovås – Nya Hovås
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×