GUNNILSE / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Lena Lundmark

Telefon: 031-707 70 14

Mobil:

Maila Lena

Gunnilse

Nya lägenheter och radhus på landet

Gunnilse är för dig som vill bo i en lantlig idyll men ändå på bekvämt avstånd från stan. Området kommer att utvecklas med nya bostäder, centrum och ny skola. Vi planerar att bygga totalt ca 150 nya bostadsrätter och radhus med gröna ängar utanför dörren och nära till badsjö . Planerad säljstart 2020 och inflyttning från 2021.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Nya bostäder

Gunnilse är gammal kulturbygd utanför Göteborg med en kyrka från 1200-talet och bebyggelse från 1500-talet. Här finns villor, sommarstugor och lantgårdar samt ett centrum med butik, skola och förskola. I kommunens planer för Gunnilse finns nya bostäder, utbyggt centrum med fler butiker och en större skola. Det är ca tio kilometer till Göteborgs centrum, vilket tar knappt 20 minuter med expressbussen.

Nära natur och fritidsaktiviteter

Lärjeåns dalgång sträcker sig genom Gunnilse och delar av den omfattas av Habitat 2000, som är ett EU-nätverk till skydd för utvalda naturtyper och arter. I dalgången med sitt unika ravinlandskap finns många ovanliga fåglar och ett rikt växtliv.

Här finns gott om fritidsaktiviteter för alla åldrar. Några hundra meter från Gunnilse centrum finns Lerjedalens Golfklubb och i närheten finns fritidslantgård, hästgårdar och fotbollsplaner. Här finns badsjöar och grillplatser samt inte minst vildmarken i Vättlefjäll med sina kanotvatten, fiskesjöar och vandringsleder.

Projektstatus för Gunnilse:

Detaljplaneprocessen
FAKTA / Gunnilse
  • Antal bostäder 150 st
  • Hustyp Enfamiljshus, Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt, Äganderätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×