GAMLESTADEN – BRF KULAN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Lena Lundmark

Telefon: 031-707 70 14

Mobil:

Maila Lena

Gamlestaden – Brf Kulan

Nya lägenheter i stadsdel med historia

 

Brf Kulan – 137 bostadsrättslägenheter

Vi kommer att bygga 137 stycken bostadsrättslägenheter i kvarteret Makrillen längs med Artillerigatan, som kommer att heta Brf Kulan. Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 1–4 rum och kök och fördelade på tre hus; ett 7-våningshus, ett 6-våningshus och ett 4-våningshus. Från de översta våningarna får du en härlig utsikt över området. De flesta lägenheter kommer att ha balkong, och alla kommer att ha tillgång till en härligt lummig innergård med plats för umgänge. Innergårdarna kommer att ha en genuin miljö med stenbelagda gångar, och gott om växtlighet. Utsiktsberget ligger alldeles bakom husen.

Vårt nya bostadsområde får gott om cykelparkeringar och ett garage med begränsat antal parkeringsplatser byggs för de boende i kvarteret Makrillen. Avståndet till hållplatser för kollektivtrafiken är kort och dessutom så ligger ett nytt resecentrum på behagligt avstånd.

Säljstart planerad till september 2018 och inflyttning från 2020/2021.

Kvarteret Makrillen – både bostads- och hyresrätter

Bostadsområdet Kvarteret Makrillen ska bestå av två kvarter. Det ena med bostadsrätter och det andra blir en blandning av bostads- och hyresrätter med gemensam gård coh några affärslokaler. Samtliga bostadrätter bygger och säljer vi på Egnahemsbolaget och samtliga hyresrätter kommer att förvaltas av Poseidon.

Nära till precis allt.

I Gamlestaden finns det gott om historia. Det hör man till och med på namnet. 1473 grundades här den stad som senare skulle flyttas några kilometer åt sydväst, och få namnet Göteborg.

Idag byggs det som aldrig förr i Gamlestaden. Kvarteret Makrillen och Brf Kulan ligger längs huvudstråket Artillerigatan, omgärdad av ett utsiktsberg, träd och planteringar. Här är det redan nu fullt av liv och rörelse, men i framtiden kommer det att bli ännu mer av den varan. Då kommer du att mötas av massor av butiker och caféer i SKF:s gamla fabrik som ligger tvärs över gatan. Väljer du att gå åt det nordöstra hållet är du snart i Kvibergs grönområden och om du tar dig åt det sydvästra hållet är du strax i centrala Göteborg.

Göteborgs centrum ligger knappt fem kilometer bort, vilket tar några minuter med spårvagn och inte mycket längre tid med cykel. Och eftersom Gamlestaden är en stadsdel som funnits så länge, finns det redan en välfungerande infrastruktur i form av förskolor, skolor, cykelstråk och kommunikationer.

Läget är med andra ord perfekt för den som vill ha nära. Till allt.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

 

Sport och kultur

På Kviberg i närheten ligger Prioritet Serneke Arena – Sveriges största multisportarena. På andra sidan Säveån finns Kristinedals träningscenter och vid Gamlestadsvägen Alelyckans sportcenter, som erbjuder gym och simbassäng respektive banor för flera racketsporter. Föreningslivet är aktivt och det händer mycket nytt och spännande inom kulturområdet.

Se filmen om den kommande Gamlestaden – Så här kommer det se ut inom några år!

Är du nyfiken på allt som händer vid Gamlestads Torg? Då ska du läsa mer på gamlestadstorg.se och den utveckling av området som utförs av Platzer >>

Projektstatus för Gamlestaden – Brf Kulan:

Projektering
FAKTA / Gamlestaden – Brf Kulan
  • Antal bostäder 137 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×