GAMLESTADEN – BRF KULAN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Inredning & kundservice

Caroline Melker

Telefon: 031-707 71 43

Mobil:

Maila Caroline

Gamlestaden – Brf Kulan

Nya lägenheter i stadsdel med historia

Det händer mycket i Gamlestaden nu. Stadsdelen genomgår en förnyelse med nya bostäder, nytt affärscentrum i SKF:s gamla lokaler och nytt resecentrum på Gamlestadstorget. På Artillerigatan, mitt i Gamlestaden, ska vi bygga ca 125 bostadsrättslägenheter med planerad säljstart under våren 2018 och inflyttning från 2020.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Lägenheter vid nya huvudgatan

Artillerigatan, där de nya lägenheterna i Brf Kulan (kvarteret Makrillen) ligger, blir Gamlestadens nya huvudgata. Här blir det trädplanteringar, butiker och caféer – bland annat i SKFs gamla kontor och fabrik tvärs över gatan från det nya kvarteret.

Färdig infrastruktur

Göteborgs centrum ligger knappt fem kilometer bort, vilket tar några minuter med spårvagn och inte mycket längre tid med cykel. Eftersom Gamlestaden är en inbodd stadsdel finns redan bra infrastruktur i form av förskolor och skolor.

Sport och kultur

På Kviberg i närheten ligger Prioritet Serneke Arena – Sveriges största multisportarena. På andra sidan Säveån finns Kristinedals träningscenter och vid Gamlestadsvägen Alelyckans sportcenter, som erbjuder gym och simbassäng respektive banor för flera racketsporter. Föreningslivet är aktivt och det händer mycket nytt och spännande inom kulturområdet.

Se filmen om den kommande Gamlestaden – Så här kommer det se ut inom några år!

Projektstatus för Gamlestaden – Brf Kulan:

Projektering
FAKTA / Gamlestaden – Brf Kulan
  • Antal bostäder 125 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×