ANGERED – ÖVRE LÖVGÄRDET / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Lena Lundmark

Telefon: 031-707 70 14

Mobil:

Maila Lena

Angered – Övre Lövgärdet

Nya lägenheter med bostadsrätt i Övre Lövgärdet

Nu bygger vi nya bostäder i natursköna Övre Lövgärdet. Här finns det gott om lummiga träd, fina löparslingor och flera grönområden. Alldeles runt knuten hittar du både en bollplan, ett utomhusgym och en modern förskola, och en kort promenad bort ligger Surtesjön med en barnvänlig sandstrand. Stora delar av området är bilfritt vilket gör både atmosfären och tempot lugnare. Med kollektivtrafiken tar du dig enkelt till knutpunkten Angered centrum, och därifrån går det snabbt in till Göteborgs centrala delar.

Här bygger Egnahemsbolaget 66 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2–4 rum och kök. Husen kommer att vara sex våningar höga försedda med både hiss och balkong. Välkommen med din intresseanmälan!

Planerad säljstart 2018 och inflyttning från 2019.

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats.

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Angered – Övre Lövgärdet:

Projektering
FAKTA / Angered – Övre Lövgärdet
  • Antal bostäder 66 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×